Stanisław Mazur – Rektor Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

jan-pawel-II-wybory2020

W miniony poniedziałek, 18 maja, obchodzono 100. rocznicę urodzin św. Jana Pawła II. W tym dniu, podczas posiedzenia Kolegium Rektorskiego, w imieniu całej Wspólnoty Akademickiej UEK, złożono kwiaty pod tablicą upamiętniającą wizytę Ojca Świętego w naszej Alma Mater – Jan Paweł II odwiedził Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie 17 czerwca 1999 roku.

Na zdjęciu (od lewej): prof. dr hab. Jan W. Wiktor, Halina Nosal – członkowie Rady Uczelni, prof. UEK dr hab. Bernard Ziębicki – dziekan Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości, prof. dr hab. Janina Filek – prorektor ds. Kształcenia i Studentów, Mirosław Chechelski – kanclerz UEK, prof. UEK dr hab. inż. Andrzej Chochół – rektor UEK, prof. UEK dr hab. Stanisław Mazur – dziekan Kolegium Gospodarki i Administracji Publicznej, prof. dr hab. Janusz Czekaj – pełnomocnik rektora ds. Organizacji i Rozwoju, prof. dr hab. Krzysztof Surówka – prorektor ds. Projektów i Współpracy, Józef Andrzej Laskowski – kwestor UEK, prof. dr hab. Aleksy Pocztowski – prorektor ds. Nauki, Paweł Kozakiewicz – rzecznik UEK, prof. UEK dr hab. Krzysztof Machaczka – dyrektor Kancelarii Rektora.